Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Vacature medewerker hulpverlening

Heb jij hart voor het ongeboren kind en voor vrouwen en meisjes tijdens een onbedoelde zwangerschap of na een abortus? Er is Hulp, de hulpverleningsafdeling van Schreeuw om Leven, is ter uitbreiding op zoek naar een hulpverlener/counselor. Onze stichting streeft er naar dat er een einde komt aan abortus en euthanasie in Nederland. Sinds 2000 helpen wij vrouwen en meisjes met advies en ondersteuning bij een onbedoelde zwangerschap of met begeleiding bij het verwerken van een abortus. Wij hebben contact met hulpvragers via telefoon, Whatsapp, e-mail en door middel van gesprekken op kantoor.

 

DIT BEN JIJ

Om goede hulpverlening te bieden aan deze vrouwen en meisjes vinden wij het belangrijk dat je:

 • onze missie en doelstelling een warm hart toedraagt
 • twee of meer jaren werkervaring in een relevante functie meebrengt
 • aantoonbaar op HBO-niveau werkt en denkt
 • ervaring hebt met werken in teamverband en met coachen
 • flexibel, stressbestendig en betrouwbaar bent en goede communicatieve vaardigheden hebt
 • een christelijke levensovertuiging onderschrijft

DIT KRIJG JE

Als hulpverlener binnen Er is Hulp ontvang je:

 • zingeving en voldoening uit je werk
 • een contract voor 24 tot 32 uur per week
 • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • standplaats Hilversum
 • samenwerking met gedreven collega’s

Interesse? Stuur je CV inclusief persoonlijke motivatie vóór 15 september a.s. naar alex@schreeuwomleven.nl o.v.v. vacture Medewerker Hulpverlening.

Stil verdriet na een miskraam
17 september 2018

Stil verdriet na een miskraam

Met grote regelmaat worden medewerkers op beurzen en informatieavonden aagesproken door vrouwen die een miskraam hebben gehad. Zij ervaren het contrast. Een gewenst kindje verliezen tegenover een ongewenst kindje weg laten halen. Het contrast kan niet groter zijn. Veel vrouwen lijden in stilte

Week van het Leven 2018
17 september 2018

Week van het Leven 2018

In de week van 26 november vindt alweer de derde Week van het Leven plaats. Het thema van dit jaar is: ‘Open je ogen voor het ongeboren leven’. Het platform Zorg voor Leven wil daarmee de aandacht vestigen op de wonderlijke ontwikkeling van een ongeboren kind. Een ongeboren baby kan met 24 weken namelijk al horen, duimen en voelen. Toch is abortus tot dát moment mogelijk in Nederland.

Mijn abortus
6 september 2018

Mijn abortus

Citaat: "Drie dagen later lag ik in Utrecht in de abortuskliniek voor een behandeling. Ik wilde het niet, maar had niet de kracht om er tegen op te staan. Mijn ouders zaten beiden in de wachtkamer te wachten en die waren zo duidelijk geweest tijdens het gesprek"

Volwassen, puber, baby, foetus, embryo, allemaal gelijkwaardig?
6 september 2018

Volwassen, puber, baby, foetus, embryo, allemaal gelijkwaardig?

Er is veel discussie over het begin van het leven én de waarde van het leven. Wanneer heeft het leven recht op bescherming? Wat is een embryo precies? Is het embryo een menselijk individu met alle rechten van dien of is het slechts een klompje cellen dat ooit een mens wordt? Wat zegt de wetenschap ons?

Het zelfbeschikkingsrecht van een vrouw tot een abortus ontneemt een ander mensenleven datzelfde zelfbeschikkingsre… https://t.co/JAUL1OY3od   11 uur geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!