Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Thema avond abortus Tholen

8 december

Eens per jaar organiseert de Christelijk Gemengde Zangvereniging Asaf uit Goes een zangavond ten bate van een goed doel. Dit jaar mag Stichting Schreeuw om Leven de baten in ontvangst nemen.

Een ongewenste zwangerschap. Grote schrik! Abortus lijkt de meest makkelijke oplossing. En daarna? Einde verhaal?

Abortus; de groei en ontwikkeling van uniek door God gegeven nieuw menselijk leven wordt bewust beëindigd. Vaak is er na een abortus veel lijden, schaamte en psychische nood bij de moeder. In de week van het leven wordt aandacht gevraagd voor eerlijke voorlichting en alternatieven voor abortus.

Wat zijn de Bijbelse lijnen met betrekking tot abortus? Hoe is het om een abortus te ondergaan? Wat zijn de ervaringen van het 'waken' bij een abortuskliniek? Welke hulpprogramma's zijn er beschikbaar voor ongewenst zwangeren? Waar kan de politiek nog ingrijpen?

Over deze vragen hopen we tijdens een boeiende thema-avond na te denken! Korte lezingen door deskundige sprekers. Afsluitende forumdiscussie. Diverse stands aanwezig.

Hartelijk welkom!

Sprekers:

- ds. J. Lohuis (predikant Hervormde Gemeente Scherpenisse)

- Kees van der Staaij (fractievoorzitter SGP Tweede Kamer)

- Janneke Scherer (ervaringsdeskundige en counselor bij Er is Hulp)

- Suzan van der Smit (waker en buddy bij Er is Hulp)

- Agaath Visser (coördinator Er is Hulp)

 

terug naar het overzicht
Overtijd behandeling. Abortus mag vanaf 10 dagen overtijd. Tot 16 dagen overtijd geen vijf dagen bedenktijd, daarn… https://t.co/cjoEvU5pjm   11 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!