Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Regio avond Gorinchem

4 september

Van harte welkom op de informatie-avond van stichting Schreeuw om Leven over ons werk en over de Mars voor het Leven. Op maandag 4 september van 19.30 tot 21.00 uur vindt deze plaats in het Gomarus College, Hoefslag 11 in Gorinchem.

 

Aanleiding voor deze avond is de nood rondom abortus in Nederland, zowel bij ouders als bij hun (ongeboren) kinderen. Stichting Schreeuw om Leven zet zich in vóór het leven. De hulpafdeling Er is Hulp (www.erishulp.nl) biedt christelijke hulp bij ongewenste zwangerschap en na een abortus. Dagelijks kloppen vrouwen aan voor hulp. Steeds meer vrouwen zien af van een abortus door praktische hulp vanuit het sponsorplan. Ook worden vrouwen begeleid bij psychische moeilijkheden na een abortus.

 

Helaas is het aantal abortussen in Nederland al jaren ruim 30.000. De grootste oorzaak is seksualiteit binnen een instabiele relatie. Daarom geven we veel voorlichtingen op scholen en in kerken. Daarnaast proberen we de samenleving en politiek duidelijk te maken dat het (ongeboren) leven beschermwaardig is. Dit doen we o.a. door jaarlijks een Mars voor het Leven te houden. Een stille en respectvolle tocht door Den Haag. Vorig jaar waren er 5.000 mensen. Dit jaar hopen we dat 30.000 mensen zich op het Malieveld verzamelen. Voor elk kindje dat er niet mag zijn door abortus één aanwezige.

 

Om die 30.000 mensen te verzamelen is veel bewustwording en betrokkenheid in het land nodig. Daarom houdt stichting Schreeuw om Leven in elke regio een informatie-avond. Laat u informeren en aanvuren om samen op te staan vóór het leven. U hoeft zich niet aan te melden.

terug naar het overzicht
https://t.co/sqcEv0eVXe Z. wordt waarschijnlijk dubbele moord ten laste gelegd. kindje in baarmoeder is ook gedood. En abortusartsen dan?   9 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!