Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Regio avond Eindhoven

25 september

Van harte welkom op de informatie-avond van stichting Schreeuw om Leven over ons werk en over de Mars voor het Leven. Op maandag D.V. 25 september van 19.30 tot 21.00 uur vindt deze plaats in Gemeente De Bron, Elburglaan 51 in Eindhoven.

 

Aanleiding voor deze avond is de nood rondom abortus in Nederland, zowel bij ouders als bij hun (ongeboren) kinderen. Stichting Schreeuw om Leven zet zich in vóór het leven. De hulpafdeling Er is Hulp (www.erishulp.nl) biedt christelijke hulp bij ongewenste zwangerschap en na een abortus. Dagelijks kloppen vrouwen aan voor hulp. Steeds meer vrouwen zien af van een abortus door praktische hulp vanuit het sponsorplan. Ook worden vrouwen begeleid bij psychische moeilijkheden na een abortus.

 

Helaas is het aantal abortussen in Nederland al jaren ruim 30.000. De grootste oorzaak is seksualiteit binnen een instabiele relatie. Daarom geven we veel voorlichtingen op scholen en in kerken. Daarnaast proberen we de samenleving en politiek duidelijk te maken dat het (ongeboren) leven beschermwaardig is. Dit doen we o.a. door jaarlijks een Mars voor het Leven te houden. Een stille en respectvolle tocht door Den Haag. De mars vindt dit jaar plaats op 9 december 2017 en start om 12.00 uur vanaf het Malieveld in Den Haag. Vorig jaar waren er 5.000 mensen. Wat zou het mooi zijn als er voor elk kindje dat er niet mag zijn door abortus, één persoon mee loopt in de Mars voor het leven.

 

Om alles in goede orde te laten verlopen en de mogelijkheden van deelname te bespreken, houdt stichting Schreeuw om Leven in elke regio een informatie-avond. Laat u informeren en aanvuren om samen op te staan vóór het leven. U hoeft zich niet aan te melden.

terug naar het overzicht
Voorstel wetswijziging abortuswet https://t.co/qZUcUF8L6T   5 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!