Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Pro-life markt tijdens Mars voor het Leven

Duizenden pro-life bezoekers, jong en oud, verwachten we bij de Mars voor het Leven op 16 november in Utrecht.

De pro-life beweging in Nederland en Europa maakt een goede ontwikkeling door. We stimuleren dit door tijdens de Mars voor het Leven een pro-life markt te houden. Op die manier kunnen mooie contacten ontstaan tussen bezoekers en bevriende pro-life organisaties. Voor bijna elke doelgroep is er een pro-life organisatie aanwezig in de hal van de Jaarbeurs.

Deze organisaties zijn er voor je:

>> Ga naar de pagina over de Mars voor het Leven

"Dit is waarom ik voor het kindje koos!"
13 november 2019

"Dit is waarom ik voor het kindje koos!"

"Toen ik in de abortuskliniek de echo zag, zag ik dat het leeft en beweegt! Dat was het moment waarop ik écht begon te twijfelen." Dat zegt één van de vrouwen die voor haar kindje kozen met hulp van onze afdeling Er is Hulp. Bekijk de indrukwekkende video over twee moedige vrouwen die vanwege paniek geen zicht meer hadden op de alternatieven bij onbedoelde zwangerschap. Eerst kozen ze voor abortus, maar ze bedachten zich op tijd.

Preekschets voor de Week van het Leven 
5 november 2019

Preekschets voor de Week van het Leven 

Het is ons verlangen dat in de Week van het Leven van 10 t/m 16 november, aan het begin of bij de afsluiting van de week, aandacht gegeven wordt in de erediensten aan de beschermwaardigheid van het leven.  En ons gebed is dat deze preekschets een goede handreiking mag zijn.

Heel vreemd... Met verbazing zijn we vanmorgen aanwezig geweest bij de reclame code commissie: https://t.co/YpI0DltRu7   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!