Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

HORROR verhaal abortuspil

HORROR verhaal abortuspil

01-11-2017

HORROR verhaal abortuspil

Onderstaand verhaal is een samenvatting van een anoniem geplaatst bericht op het forum van abortuscentrum CASA (Ja, die voor bijna € 15.000.000,- heeft gefraudeerd).

Een vrouw van 27 jaar met drie kinderen was in verwachting van haar vierde kind. Haar man had moeite met een vierde kind wat haar deed besluiten om voor een consult naar een abortuscentrum te gaan. Ze besloot niet gelijk om voor de abortuspil te gaan. Ze twijfelde enorm en na drie weken piekeren over het wel of niet houden van haar kind, koos ze definitief om de abortuspil te nemen. Haar gevoelens drong ze naar de achtergrond.

Ze belde het abortuscentrum en de volgende dag kon ze al terecht en ze heeft de eerste pil ter plaatste geslikt. Een dag later heeft ze de vier vaginale pillen ingebracht. Volgens de informatie kon het wel vier uur duren voordat de pillen gingen werken. Een uur later kreeg ze spijt. Ze schrijft: “Wat had ik gedaan??” Vijf uur later begon ze hevig te bloeden en een half uur later zag ze haar eigen kindje (Ze noemt het een baby) van minimaal negen weken oud, terwijl de arts in het abortuscentrum haar had verteld dat ze pas zeven en een halve week zwanger was. Het kindje had armen met handen, benen en twee grote ogen. Het was ongeveer drie centimeter groot. Ze gilde het uit van spijt en ondertussen bleef ze maar bloed verliezen. Er werd gebeld met het abortuscentrum. Daar gaf men aan dat bloedverlies heel normaal was. Aan het einde van de middag had ze twee liter bloed verloren en raakte ze buiten bewustzijn. Met de ambulance is ze naar het ziekenhuis gebracht waar de artsen op de OK het bloeden wisten te stoppen. Eenmaal thuis gekomen wachtte het volgende probleem: “Wat ga je vertellen aan iedereen die naar je vraagt?” Wat wilde ze graag de klok terug draaien en daarmee haar baby terugkrijgen. 

Lees hier het originele verhaal zolang CASA het niet heeft verwijderd

Ze heeft haar verhaal op het forum geplaatst met maar één doel: Anderen te waarschuwen voor de beslissing om de abortuspil te nemen. Het niet te doen als er nog 1 procent twijfel is. Het is een beslissing die je de rest van je leven bij je draagt zo waarschuwt ze. Tevens raadt ze aan om hulp te zoeken. Er zijn genoeg instanties die je kunnen helpen. Deze aangrijpende oproep op het forum van een abortuscentrum willen we graag met onze lezers delen. De abortuspil is absoluut niet ongevaarlijk, er wordt niet voor niets in de bijsluiter aangegeven dat je bij gebruik in de buurt van een eerste hulppost moet zijn. Dit verhaal van deze jonge vrouw getuigt van de gevaren van de abortuspil. Mocht je iemand kennen die de abortuspil overweegt? Zoek dan hulp, er is hulp.

Heb je de eerste abortuspil genomen? En je hebt spijt? Je wilt deze weer ongedaan maken? Neem dan direct contact op. 55 tot 65%  kans dat je je kindje alsnog kunt behouden. Lees hier de informatie.

 

terug naar het overzicht
Overtijd behandeling. Abortus mag vanaf 10 dagen overtijd. Tot 16 dagen overtijd geen vijf dagen bedenktijd, daarn… https://t.co/cjoEvU5pjm   11 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!