Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

De "Strijd tegen Vrouwen"

27-11-2019

Een vertaling van een artikel door Laura Klassen

 

Ja, ik wist dat er een kans was dat mijn nieuwe video iets te pittig zou zijn voor de meeste mensen. Maar ik houd er tenslotte van om de zaken op scherp te zetten. En geloof me, het op scherp zetten van zaken is precies wat we op dit moment nodig hebben voor het omgaan met een cultuur die ogenschijnlijk onverschillig denkt over de schending van mensenrechten in onze tijd.

 

Steeds als er ergens anti-abortusdemonstranten zijn, kun je er op rekenen dat er minstens een handjevol tegendemonstranten bij staan, gekleed in rode gewaden met witte kapjes en hun hoofden gebogen. Met deze boodschap refereren ze naar het boek ‘The Handmaid’s Tale’ van Margaret Atwood. Ze willen mensen doen geloven dat de anti-abortus visie een schending is van hun reproductieve rechten.

 

Recentelijk werd het boek opnieuw vertolkt in een populaire televisieserie. Mensen zijn gefascineerd door een wereld waarin vrouwen eigenlijk geen productieve rechten hebben, wat precies het tegenovergestelde is van onze wereld vandaag. In de serie worden de dienstmaagden stelselmatig verkracht met het doel hen zwanger te maken.

 

Wanneer een vrouw in onze tijd zwanger wordt, is dit zeer waarschijnlijk niet omdat de overheid heeft bevolen dat zij werd verkracht. #JustSaying. Vrouwen hebben over het algemeen volledige controle over hun eigen lichamen en seksuele escapades; ze hebben volledig de controle over de keuze om daden te verrichten waarbij een nieuw menselijk wezen kan worden gecreëerd. Het is geen geheim dat seks resulteert in baby’s.

 

Helaas komt verkrachting wel voor en vrouwen worden soms zwanger door geweld. (Misschien is het goed om te weten dat slechts 1% van de abortussen te maken hebben met verkrachting). Maar demonstranten die een kostuum aandoen dat verwijst naar vrouwelijke seksslaven, vertonen daarmee een compleet verkeerd beeld van onze maatschappij. Niemand ‘dwingt’ vrouwen om zwanger te worden. Vrouwen hebben al de controle over hun lichaam. De anti-abortus beweging gelooft alleen niet dat het oké is om een menselijk wezen te doden nadat het is begonnen te groeien.

 

Dus de volgende keer dat u deze vrouwen ziet, in rood gekleed bij wijze van protest, kunt u ze misschien vragen waar ze precies tegen protesteren. Want ze hebben al reproductieve vrijheid. Ze willen alleen hun ‘recht’ om een mensenleven te beëindigen.

 

terug naar het overzicht
Schreeuw om Leven is niet zozeer geïnteresseerd in wie de president van de VS is, maar wel in het beschermen van on… https://t.co/TaQb7LTP20   3 uur geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!