Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Steun de Week van het Leven: organiseer een sponsorloop op uw school of vereniging!

13-09-2019

Tijdens de Week van het Leven werken verschillende organisaties samen rond maar één doel: brede bewustwording creëren in Nederland rondom het ongeboren leven en de achterliggende nood van vrouwen. De Week wordt afgesloten met de Mars voor het Leven op 16 november.

Net zoals vorige jaren komt er dit jaar een gezamenlijke actie. Dit jaar willen we in heel Nederland een deur-aan-deur flyer verspreiden, waarin we aandacht vragen voor de grote nood van vrouwen en de bescherming die een kind verdient. Voor het drukken en verspreiden van de flyer is veel geld nodig. Vandaar dat we deze Sponsorloop voor het Leven hebben gecreëerd.

De Sponsorloop voor het Leven is een activiteit, waarbij leerlingen van een school of een vereniging van een kerk of andere groep, geld inzamelen voor het project van de Week van het Leven door zoveel mogelijk rondjes van een bepaalde afstand te lopen. Vooraf gaan de leerlingen met dit formulier langs familie, buren, vrienden en kennissen om te vragen of zij hen willen sponsoren. Ook bedrijven kunnen meedoen. Op het formulier wordt aangegeven met welk bedrag de sponsor de leerling wil steunen.

Voor meer informatie en inschrijving, ga naar: www.sponsorloopvoorhetleven.nl

terug naar het overzicht
In deze tijd gaat het maatschappelijk vaak over privileges. Pro-life beargumenteert al vele jaren dat geborenen nieā€¦ https://t.co/X7I3mwgPXy   4 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!