Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Route Mars voor het Leven

Route Mars voor het Leven

Op zaterdag 16 november 2019 wordt D.V. een mooie route van ongeveer 3 kilometer gelopen door het centrum van Utrecht.

In 2018 werd de stille mars gelopen door Den Haag. Een route van ongeveer 4,5 kilometer die langs het Centraal Station, het Gerechtshof en de kantoren van Unicef van Save the Children loopt.

In 2017 werd een route door de stad niet toegestaan en kon er alleen een mars om het Malieveld en het naastgelegen park gelopen worden. Sinds maart dit 2018 zijn gesprekken gevoerd en routes besproken, wat heeft geleid tot een mooie route in 2018. In 2017 liepen 14.000 mensen mee met de mars.

>> Ga naar de pagina over de Mars voor het Leven

"Dit is waarom ik voor het kindje koos!"
13 november 2019

"Dit is waarom ik voor het kindje koos!"

"Toen ik in de abortuskliniek de echo zag, zag ik dat het leeft en beweegt! Dat was het moment waarop ik écht begon te twijfelen." Dat zegt één van de vrouwen die voor haar kindje kozen met hulp van onze afdeling Er is Hulp. Bekijk de indrukwekkende video over twee moedige vrouwen die vanwege paniek geen zicht meer hadden op de alternatieven bij onbedoelde zwangerschap. Eerst kozen ze voor abortus, maar ze bedachten zich op tijd.

Preekschets voor de Week van het Leven 
5 november 2019

Preekschets voor de Week van het Leven 

Het is ons verlangen dat in de Week van het Leven van 10 t/m 16 november, aan het begin of bij de afsluiting van de week, aandacht gegeven wordt in de erediensten aan de beschermwaardigheid van het leven.  En ons gebed is dat deze preekschets een goede handreiking mag zijn.

Première Unplanned: een emotionele avond
29 oktober 2019

Première Unplanned: een emotionele avond

Het was niet zomaar een uitverkochte filmpremière, afgelopen 23 oktober in Veenendaal. Vooraf was er een presentatie door de directeur van Schreeuw om Leven, Kees van Helden. Daarin liet hij enkele voorbeelden zien van foutieve informatie over het abortusdebat. Daarnaast sprak hij over het werk van de hulpverleningstak van de stichting, die ook nu klaarstond voor vrouwen in nood. De hulpbus was aanwezig in de zaal, waardoor vrouwen die na de film wilden napraten, hiervoor een rustige omgeving konden vinden. Die hulp bleek echter al tijdens de film nodig, toen een aantal vrouwen de zaal uitliep vanwege heftige scenes.

#MarsvoorhetLeven onderweg! #utrecht https://t.co/0oBlAaWHhT   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!