Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Persinformatie Mars voor het Leven 2020

Persbericht 17-8-2020 (download)
Persbericht 10-11-2020 (download)

Datum: zaterdag 14 november 2020
Locatie: Nieuwspoort, Den Haag

Het programma van de Mars voor het Leven 2020 ziet er als volgt uit:

11.00 uur 1e deel livestream met sprekers, waaronder één van onze hulpverleners van Er is Hulp samen met een vrouw over haar ervaring met abortus.
11.45 uur 2e deel livestream met mars door Den Haag
12.00 uur 3e deel livestream met Q&A tussen deelnemers en sprekers
12.30 uur Einde livestream


U bent van harte welkom in Nieuwspoort. De opnames van de livestream zullen, onder andere in verband met de coronamaatregelen, achter gesloten deuren plaatsvinden. U kunt de livestream volgen in het restaurant van Nieuwspoort. Na afloop van de livestream is er ruimte om vragen te stellen aan de organisatie en sprekers. De ervaringsdeskundige zal niet voor een reactie beschikbaar zijn in verband met haar kwetsbaarheid en privacy.

In verband met de coronamaatregelen, verzoeken we u via info@schreeuwomleven.nl of 035 6244 352 door te geven met hoeveel personen u in Nieuwspoort aanwezig wenst te zijn.

Ook voor persverzoeken naar aanleiding van persberichten e.d. kunt u e-mailen of bellen.

> Ga naar de Mars voor het Leven pagina

Nieuwe Evaluatie Abortuswet: Eenzijdig, kleinschalig en Vooringenomen
2 juli 2020

Nieuwe Evaluatie Abortuswet: Eenzijdig, kleinschalig en Vooringenomen

Na vijftien jaar ligt er sinds afgelopen vrijdag 26 juni eindelijk een nieuwe evaluatie van de Abortuswet. Vrijwel alle media hebben dit nieuws genegeerd, ondanks de ruime aandacht die het onderwerp abortus de afgelopen tijd van hen kreeg ten opzichte van de jaren ervoor. Schreeuw om Leven is geschrokken van het eenzijdige karakter van de rapportage en de teleurstellende kwaliteit van de enquêtes en interviews.

Spijt en schuldgevoel na abortus
29 mei 2020

Spijt en schuldgevoel na abortus

Regisseur Tessa Louise Poppe heeft een film gemaakt over dit beladen onderwerp: “Overtijd”. Samen met twee anderen, waaronder Kiki van het Humanistisch Verbond, vertellen de vrouwen over hun spijt, twijfel en veranderde zelfbeeld na hun abortus.

WHO Adviseert Abortuspillen tot Voorbij 24 Weken Zwangerschap
20 mei 2020

WHO Adviseert Abortuspillen tot Voorbij 24 Weken Zwangerschap

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws. Sommige aantijgingen gaan over de aanpak van de huidige wereldwijde situatie, andere kritiek wordt geuit op het WHO-beleid rond seksualiteit. Als het gaat om abortus, ontvangt de WHO ook regelmatig kritiek, met name vanuit de pro-life beweging. Ook Schreeuw om Leven is regelmatig niet te spreken over de abortusrichtlijnen die de WHO de wereld in stuurt. Bij al deze zaken is het belangrijk om te blijven kijken naar de informatie zelf, zodat we organisaties zoals de WHO niet beschuldigen van onwaarheden

Schreeuw om Leven stuurt videoboodschap naar Canadese March for Life
14 mei 2020

Schreeuw om Leven stuurt videoboodschap naar Canadese March for Life

Deze week organiseert Campaign Life Coalition de March for Life in Canada. Vanwege de omstandigheden hebben zij gekozen voor een online Mars voor het Leven. Zij hebben ons - en andere pro-life organisaties wereldwijd - gevraagd om een video boodschap op te nemen ter bemoediging van alle deelnemers die een stem willen zijn voor ongeboren Canadese kinderen. Zie hier het resultaat dat - vanuit onze thuiswerkplek - werd gemaakt door een deel van ons kantoorpersoneel.

Gisteravond was Chris Develing van Schreeuw om Leven te gast bij Family7 in het programma #Uitgelicht. Om wat jurid… https://t.co/u2vpoN9NR5   2 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!