Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

L'Chaim

4 november - 11 november

Gideonsleger voor het leven

 

De Israëlische organisatie Be’ad Chaïm organiseert een internationale pro-life conferentie van 4 tot 11 november 2018. Be’ad Chaïm heeft al vanaf de jaren negentig meerdere succesvolle internationale conferenties gehouden. In november worden deelnemers van minstens vier continenten verwacht.

 

Tony Sperandeo, de voorzitter van Be’ad Chaïm, heeft de visie dat de conferentie een Gideonsleger van 300 pro-lifers bijeen zal brengen, die toegewijd zijn om de beschermwaardigheid van het menselijk leven in hun landen te herstellen.

 

Be’ad Chaïm doet aan bewustwording rondom abortus en aan hulpverlening. In 2016 verleende het Israëlische parlement, de Knesset, een onderscheiding aan Be’ad Chaïm voor haar buitengewone bijdrage aan de gezondheid van vrouwen in Israël. Immers worden niet alleen baby’s, maar ook de moeders bijgestaan met materiële hulp.

 

De conferentie zal ruimte bieden aan een breed scala aan pro-life onderwerpen, van hulpverlening tot publieke acties. Zowel levensbegin (abortus) als levenseinde (euthanasie) komen aan bod. Vanuit vele landen zullen korte rapportages gegeven worden.

 

Seminars worden afgewisseld door reizen door het land. Onder andere staat dit op de agenda:

- een rondleiding in de Knesset;

- het verkennen van de Oude Stad van Jeruzalem;

- gebed en bekering van het offeren van kinderen in het dal Ben Hinnom;

- bomen planten in de Levenstuinen, een gedenkbos voor ongeboren kinderen;

- varen op het meer van Galilea.

 

Voor meer informatie en aanmelding: www.lechaim2018.com

Voor informatie over Nederlandse deelname: info@schreeuwomleven.nl

terug naar het overzicht
Bizar een pas geboren meisje weggooien omdat je liever een jongetje wil... Hoeveel kinderen worden in NL geabortee… https://t.co/al3UArFOCp   5 uur geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!