Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

HHJO themadag Geloofwaardig

18 november

HHJO themadag Geloofwaardig

Jaarlijks in november komen er honderden jongeren bij elkaar op de jongerendag 16+ van de HHJO in Hoevelaken. Ben jij erbij? Op deze dag nemen twee sprekers jou mee door de Bijbel aan de hand van een aansprekend thema. Daarnaast zingen alle jongeren psalmen en liederen onder begeleiding van orgel en trompet. In het middag- en avondprogramma volg je twee interactieve workshops, die je zelf uitkiest. Tijdens de pauzes is er veel ruimte voor ontmoeting met andere bezoekers. Voor jouw broodmaaltijd wordt gezorgd.

Een van de 12 workshops wordt verzorgd door stichting Schreeuw om Leven:

Workshop 8 – Je eerste relatie heeft gevolgen voor je hele leven  - Stichting Schreeuw om leven
Immers, een eerste indruk maak je maar één keer. Een verrassende workshop over relaties & seksualiteit. Een ervaringsdeskundige legt aan de hand van voorbeelden uit wat relaties en seksualiteit met jou doen. Hoe beeldmateriaal en relaties je hersenen beïnvloeden en welke gevolgen dit kan hebben voor jou persoonlijk. Hoe ga je vanuit deze kennis met elkaar om? Atheïstische wetenschappers bevestigen middels een groot onderzoek dat de Bijbel het beste met je voor heeft.

Meer informatie vind je hier

terug naar het overzicht
Overtijd behandeling. Abortus mag vanaf 10 dagen overtijd. Tot 16 dagen overtijd geen vijf dagen bedenktijd, daarn… https://t.co/cjoEvU5pjm   11 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!