Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Euthanasiedossier

Euthanasie, wat is het wel en wat is het niet. Zijn er alternatieven en hoe ziet de (rechts)praktijk eruit? In de artikelen leest u meer daarover. Ook komt de invloed van marktwerking en media aan bod en zijn er persoonlijke verhalen rondom dit onderwerp. Meer artikelen volgen, mede afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Hou voor updates deze site in de gaten of volg ons op facebook

 

Overigens gebruiken we het woord “euthanasie” hier als containerbegrip. Er wordt levensbeëindiging op verzoek mee bedoeld, maar het woord wordt breder gebruikt. Bijvoorbeeld voor hulp bij zelfdoding. Omdat we het in de volksmond over “euthanasiewet” hebben, kiezen we hier voor “euthanasiedossier”. Een aantal artikelen binnen dit dossier verschijnt als papieren brochure. Wilt u die ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens aan: info@schreeuwomleven.nl onder vermelding van Brochure Levenseinde.

 

Aanval lijkt de beste verdediging...
18 september 2017

Aanval lijkt de beste verdediging...

De Bloemenhovekliniek kruipt in de slachtofferrol en leidt daardoor de aandacht af van de gepleegde fraude. Met als gevolg dat concurrent CASA de volle laag krijgt. Onterecht, de Bloemenhovekliniek is net zo fout.

Geen titel is goed genoeg...
13 september 2017

Geen titel is goed genoeg...

“Miljoenen fraude bij CASA abortus centra”, of “Voormalig directeur Bert van Herk verrijkt zich over de rug van 52.000 vrouwen” of “Medische zorg bij CASA medical blijkt een fars”. Elke titel roept vragen op.

Mijn eerste ervaringen
12 september 2017

Mijn eerste ervaringen

Ik had geen flauw idee wat ik had losgemaakt bij het meisje en niet het geringste vermoeden wat deze relatie voor gevolgen zou hebben voor de rest van mijn leven.

Spijt na inname eerste abortuspil? Er is een mogelijkheid terug.
6 september 2017

Spijt na inname eerste abortuspil? Er is een mogelijkheid terug.

Schreeuw om Leven wijst samen met aborturtusinformatie.nl en Nederlands Artsen verbond vanaf deze week op een medicijn dat de werking van de abortuspil kan terugdraaien. In 55 tot 65 procent van de gevallen werkt het middel als een vrouw het binnen 72 uur na het slikken van de eerste abortuspil gebruikt.

Indrukwekkend! Grote opkomst tegen #abortus, voor het leven in Berlijn https://t.co/WIBSDaUxRR Impressie: https://t.co/3wHjaPJCgt   4 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!